‘Ontmoetingen met dak- en thuislozen’ in Leids Stadhuis

Gistermiddag opende wethouder Roos van Gelderen een bijzondere tentoonstelling met de titel ‘Ontmoetingen met dak- en thuislozen’ in het Leidse Stadhuis. De expositie laat interviews, geïllustreerd met tekeningen en foto’s zien, die gemaakt zijn door leerlingen uit de eerste en tweede klas van het VMBO van het Visser ’t Hooft Lyceum Leiden Zuid-West. De leerlingen bezochten dak- en thuislozen, cliënten van De Binnenvest, die ze ontmoetten in het Sociaal Pension en bij de Dag- en Nachtopvang. In woord en beeld delen zij hun ervaringen en worden levensverhalen van De Binnenvestcliënten geschetst. Het resultaat is te zien tijdens kantoortijden tot 30 juni; daarna reist de tentoonstelling verder langs diverse locaties.
(Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×