Geluk en Familiegroep voor expats

Geluk, wie wil dat nu niet? En als je met je gezin neerstrijkt in Leiden of omgeving voor je werk, hoe kun je je dan thuis gaan voelen? Op vrijdag 14 juni aanstaande organiseert de Civil Society Club uit Oegstgeest weer een Open Coffee/Meet & Match. Spreeksters zijn Marike van IJssel, initiatiefnemer van de ‘Geluksroute’ in Leiden en Alice Elliot van ‘Home in Leiden/Oegstgeest’. In restaurant De Jonker van 9.00 tot 11.00 uur. Toegang: €5, inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Geluksroute in Leiden
Marike van IJssel uit Leiden is initiatiefnemer van de Geluksroute: “Al een paar jaar loop ik rond met de droom van een slinger van geluk, om zo allerlei creatieve, positieve en mooie initiatieven met elkaar te verbinden. De Geluksroute is georganiseerd op basis van overvloed en overwaarde. Juist in een tijd waarin we vooral bezig zijn met wat we tekort komen, streeft de Geluksroute ernaar om mensen (weer) in contact te brengen wat we in overvloed hebben. En dat is vaak niet gekoppeld aan materie, maar aan onze talenten, onze bereidheid om aandacht voor elkaar te hebben en aan onze potentie om geluk te ervaren en dit te delen.” Op 7 en 8 september kunnen geluksbrengers en geluksplukkers hiervoor terecht in Leiden. Kijk voor meer informatie op www.geluksroute.nu.

Oegstgeest Family Group
Home in Leiden, nu ook in Oegstgeest, heeft als doel internationale gezinnen te helpen zich hier thuis te voelen. Zij willen nieuwkomers de weg wijzen om contacten te vinden, verbindingen te maken en deel te nemen aan de vele activiteiten in deze regio. Alison Sutton, een orthopedagoog met haar eigen praktijk in Oegstgeest, laat Home in Leiden van de CJG Oegstgeest gebruikmaken van een ruime kindvriendelijke binnenruimte en dus kan binnenkort de Oegstgeest Family Group van start. Alice Elliot vertelt er meer over op de Meet & Match, maar kijk hier alvast voor meer informatie www.homeinleiden.nl.

Meer informatie over de Civil Society Club uit Oegstgeest vind je op: www.civilsocietyclub.nl.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×