Insluiper snurkt bewoonster wakker

Een 52-jarige bewoonster van de Pinksterbloem schrok maandag 3 juni rond 06.30 uur wakker door gesnurk. In haar logeerkamer bleek een wildvreemde man luidruchtig te slapen.

De geschrokken bewoonster belde de politie, die direct naar de woning ging. De man lag nog steeds te snurken in het logeerbed. Agenten hebben de 35-jarige man uit Dordrecht wakker gemaakt en aangehouden. 

De insluiper is waarschijnlijk binnengekomen door het raam van de logeerkamer. De bewoonster had dat raam op een kier gezet. De politie adviseert ramen en deuren waarop u geen zicht heeft af te sluiten. Ook overdag. Dieven hebben maar enkele seconden nodig om binnen te dringen en hun slag te slaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×