Gregory Porter op SummerJazz in Leidse Hout (foto: Emile van Aelst)

SummerJazz 2013 baadt in het zonlicht

De Leidse Hout barstte gisteren uit zijn voegen om alle jazzliefhebbers te bevatten. Dat kwam natuurlijk in de eerste plaats door het mooie programma dat door de organisatie was neergezet. Maar het feit dat ook de zon zich weer eens liet zien en een zomers sfeertje mogelijk maakte, droeg daar zeker aan bij. Aan het hek waren de resterende kaarten in mum van tijd uitverkocht. SummerJazz deed zijn naam eer aan.

SummerJazz is voor groot en klein. Muziek luisteren op vele manieren en met veel verschillende mensen. Daarnaast werd er geschilderd en geknutseld en niet alleen voor de jongste bezoekers van het festival.

SummerJazz 2013 doet zijn naam eer aan (foto’s: Emile van Aelst)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×