Medailles voor Jahn bij NK Ritmische Gymnastiek

Gymnastiekvereniging Jahn Leiden heeft tijdens het NK ritmische gymnastiek voor de categorie B en C, die afgelopen weekend plaatsvond, medailles veroverd. Het duo Nikita van Veggel en Lotte Ruijs behaalde op zaterdag in Aalsmeer een gouden medaille bij de C- senioren met hun baloefening. Hun clubgenoten Natalia Froncek en Kamila Soberka pakten als duo het zilver bij de junioren. Na sterke individuele uitvoeringen met lint en hoepel, mocht Kamila ook een bronzen medaille in ontvangst nemen in de categorie 1C. Rowan van der Kroft behaalde hier een mooie 5e plaats en Nikita van Veggel werd 4e in categorie 2C. Op zondag 2 juni volgde de Nederlandse Kampioenschappen categorie B in Hendrik Ido Ambacht. Lidewij de Vos plaatste zich overtuigend voor de categorie 3B met brons in de voorrondes en won een zilveren NK medaille voor haar uitvoeringen met hoepel en touw. Noa Trachana werd 6e van Nederland in de 4B finale. Op 15 en 16 juni vinden in Ahoy Rotterdam tijdens ‘Fantastic Gymnastics’ de Nederlandse Kampioenschappen in de categorie A plaats. Ook daar is Jahn vertegenwoordigd.