Ondernemersdag071 speciaal voor studenten

Studenten die meer willen weten over ondernemerschap of willen spreken met succesvolle ondernemers, zijn op 28 juni vanaf 09.30 uur welkom bij de Ondernemersdag071 op de Garenmarkt. Studenten van de Leidse Hogeschool en van ROC Leiden gaan met elkaar de strijd aan om de prijs voor het beste ondernemersidee te winnen. Op 28 juni presenteren zij hun plannen aan het publiek. Studenten met het creatiefste, meest haalbare idee komen in aanmerking voor de juryprijs of  publieksprijs. Als succesvolle ondernemer weet Humberto Tan als geen ander wat de kansen en valkuilen zijn op weg naar een succesvolle onderneming. Na afloop van de ondernemerswedstrijd vertelt hij hierover vanuit zijn ervaring als eigenaar van zijn kledinglijn HUMBERTO. Daarna is er gelegenheid om met elkaar en met de sprekers en juryleden te praten over de mogelijkheden op het gebied van ondernemerschap. Aanmelden kan via www.ondernemersdag071.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×