Foto: PR.

Volkenkunde zamelt hadj-souvenirs in

In het kader van de komende tentoonstelling: ‘Verlangen naar Mekka- De reis van de pelgrim’ heeft Museum Volkenkunde afgelopen zondag een inzamelingsdag gehouden van hadj-souvenirs. Het was een groot succes en veel Nederlandse moslims kwamen met tassen vol naar het museum. De herinneringen aan deze voor moslims zo belangrijke bedevaart heeft Volkenkunde in bruikleen genomen. Na afloop van de tentoonstelling worden de souvenirs weer teruggegeven. Het was een dag vol persoonlijke verhalen en dierbare herinneringen, die op film werden vastgelegd. De tentoonstelling wordt op 10 september geopend en loopt tot en met 9 maart 2014. Meer info: www.volkenkunde.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×