LUMC verspreidt digitale nieuwsbrief

De eerste digitale nieuwsbrief van het LUMC is verschenen. Wie zich aanmeldt via www.lumc.nl/nieuwsbrief, ontvangt elke twee weken LUMC-nieuws over zorg, onderzoek en onderwijs, wisselende LUMC-blogs en de nieuwste Cicero. Cicero, het nieuwsmagazine van het LUMC blijft ook verschijnen. Hierin staan achtergrondverhalen over zorg, onderzoek en onderwijs. In de eerste nieuwsbrief staan onder meer berichten over de inzet van genetische modificatie bij diabetes, en de ontdekking dat veelvuldig flauwvallen samengaat met hersenveranderingen. Ook is de blog van bestuursvoorzitter Ferry Breedveld te lezen, waarin hij schrijft over het tegengaan van medische missers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×