Verzamelaarsbeurs voor Beatle-fans

Op zondag 30 juni is het weer tijd voor de Internationale Beatles Verzamelaarsbeurs Beat Meet. In het Best Western City Hotel aan de Lange Mare verzamelen zich standhouders en fans uit binnen- en buitenland. Er zijn duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia te kijk, te koop of te ruil.

Er zijn stands van de Beatles en Paul McCartney fanclubs. Jaron Beekes signeert zijn boek ”Brian Epstein-het brein achter The Beatles”, Ed Dieckmann signeert zijn boeken over George Harrison & The Beatles en Azing Moltmaker presenteert zijn 50ste boek over de groep. Ook is er een expositie van Beatles Record Art van kunstenaar Henk Zielman en is er Live muziek van Yorick van Norden van beatgroep The Hype.

Bezoekers kunnen ook Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren. De beurs duurt van 11.00 tot 16.00 uur. De entreeprijs is €4 per persoon.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×