Schilderij van Ibon Quintano Sarriugarte, foto PR.

Interessante weekendexpositie bij EAE Studio

Van donderdag 13 tot zondag 16 juni exposeren twee kunstenaars uit Berlijn bij de EAE Studio aan de Nieuwe Rijn. De oorsprong van beide kunstenaars ligt ver buiten Duitsland; zo komt Kang-Yoen Lee uit Zuid-Korea en Ibon Quintano Sarriugarte uit Spanje. Molly Ackerman en Fred Rohde, eigenaars van de kleine galerie, nodigden de twee uit voor een tentoonstelling in Leiden. De schilderijen van Lee en Sarriugarte zijn totaal verschillend van stijl, maar vormen toch een harmonie. Lee hanteert de ‘stedelijke natuur’ als uitgangspunt, terwijl Sarriugarte de toeschouwer tot denken zet in zijn zoektocht naar balans. Zaterdag 15 juli tussen 17.00 en 19.00 uur vindt een receptie plaats in aanwezigheid van de kunstenaars.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×