Kampioensteam van ZZ Leiden blijft slinken

Na aanvoerder Arvin Slagter raakt ZZ Leiden ook sterkhouder Ross Bekkering kwijt, een speler die de club per se wilde behouden. Bekkering heeft echter een aanbod gekregen dat hij niet kan weigeren. Naar welke club hij gaat, is nog niet bekend.

Het kampioensteam gaat zo in snel tempo uit elkaar. Arvin Slagter tekende eerder deze week een contract bij Groningen. Na het positieve nieuws van de contractverlenging van coach Toon van Helfteren is dit opnieuw een aderlating voor de ploeg uit Leiden.

Bekkering keerde vorig jaar terug bij Leiden nadat hij met zijn broer Henry een seizoen in Nijmegen had gespeeld. Hij was vanwege zijn niet aflatende werklust en spectaculaire stijl een geliefde speler in de Vijf Meihal.

UPDATE: Inmiddels is het duidelijk geworden dat Ross Bekkering net zoals Arvin Slagter heeft gekozen voor de Groningse ploeg GasTerra Flames. De center tekende voor één seizoen. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×