Midzomeravond -Muziek op de begraafplaats

Op donderdagavond 21 juni verzorgen studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag een Midzomerconcert op Rhijnhof. Voor de derde keer hebben de studenten composities gemaakt voor verschillende locaties op de begraafplaats en het crematorium. Ze zullen die samen met hun medestudenten ten gehore brengen in de vorm van een plechtige rondgang over de begraafplaats.

De laatste compositie “Open” is gemaakt voor “Echo”, de sculptuur die de Leidse kunstenares Annelies Dijkman speciaal voor Rhijnhof heeft ontworpen. Met deze uitvoering wordt het kunstwerk ingewijd. Belangstellenden kunnen gratis komen luisteren. Het concert begint om 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×