Stoom en dieseldagen bij Stoomtrein Valkenburgse Meer

Komend weekend organiseert Stoomtrein Valkenburgse Meer de jaarlijkse Stoom en dieseldagen. Beide dagen rijden er allerlei stoom- en dieseltreinen rond. Een groot deel daarvan komt alleen dit weekend naar buiten. Kinderen kunnen springen op het springkussen en spelen met (echte) stoomtreinen in miniatuurformaat in verschillende schalen. Ook zijn er tweede hands  modeltreinen en onderdelen te koop en rijden er LGB-modellen rond op enorme banen. Daarnaast zijn er beide dagen rondleidingen en worden er allerlei demonstraties gegeven. Zo zijn er oude tracktoren en motoren te zien en tonen stoommachines en een antieke kraan hun mogelijkheden. Het museum is zaterdag en zondag geopend van 10.30 tot 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×