(Foto: PR)

Kerkennacht in Leiden

Op vrijdagavond 21 juni start om 18:00 uur de Kerkennacht Leiden 2013, waarbij zeven kerken hun deuren voor iedereen openen. Je kunt dan niet alleen genieten van de historie en schoonheid van de gebouwen, maar vooral ook kennismaken met de rijkdom en diversiteit van de liturgische muziek, vieringen, gebeden en rituelen, de levende spiritualiteit en devotie, Bijbelse inspiratie en maatschappelijke betrokkenheid en inzet van kerken in Leiden anno 2013.

Ook kun je je aanmelden voor de Vespervieringen in de Hartebrugkerk en Oud-Katholieke Kerk, de 24-uurs Aanbidding in de H. Lodewijkkerk, de sing-inn in de Marekerk en de afsluitende Completen in Diaconaal Centrum De Bakkerij. Er zijn workshops, rondleidingen, presentaties, discussies en concerten. De locaties van deze Kerkennacht in Leiden zijn: Kerkelijk Centrum De Regenboog, Marekerk, Hartebrugkerk, Hooglandse Kerk, Diaconaal Centrum De Bakkerij, H. Lodewijkkerk en de Oud-Katholieke Kerk. Het volledige programma met tijdstippen kun je vinden op de website www.raadvankerkenleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×