Verwachting verkiezingen 2014: parkeren en Singelpark

Binnert Glastra (Leidsch Dagblad) en Chris de Waard (Sleutelstad FM) verwachten een politieke campagne voor de verkiezingen van 2014 waarin het Leidse parkeerbeleid en het Singelpark centraal zal staan. De oppositie zal zich met name richten op cultuur, de zittende partijen op verantwoorden van gevoerd beleid. Beide commentatoren denken dat D66 zeer waarschijnlijk de helft van het aantal zatels kwijtraakt. Of de PvdA terugkeert in het College, durfden ze niet te zeggen. Het duurt nog een jaar voor de daadwerkelijke verkiezingen zijn. Beide politiek commentatoren namen gisteren een voorschot op de Algemene Beschouwingen die vandaag zijn begonnen. Gisteren meldde deze site al dat Leiden nog eens tien miljoen extra moet schrappen. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×