Onderscheiding ‘Goed Geregeld’ voor vrijwilligerswerk Rijnland Zorggroep

Gisteren ontving Rijnland Zorggroep de landelijke kwaliteitsonderscheiding ‘Goed Geregeld’ voor het succesvol en aantrekkelijk organiseren van vrijwilligerswerk. De zorggroep heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het (georganiseerd) werken met vrijwilligers. De drie coördinatoren vrijwilligerswerk, een aantal betrokken medewerkers en vrijwilligers hebben meegewerkt aan een grondig onderzoek van Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Er is onder andere beoordeeld op de visie van Rijnland Zorggroep op vrijwilligerswerk, begeleiding en scholing van vrijwilligers en procedures.

Daaruit is geconcludeerd dat de organisatie van het vrijwilligerswerk voldoet aan de gestelde voorwaarden van de kwaliteitsonderscheiding ‘Goed Geregeld’. Vrijwillige Inzet: Goed Geregeld! is een landelijke kwaliteitsonderscheiding die wordt toegekend aan vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen die met hun vrijwilligersbeleid voldoen aan door NOV gestelde kwaliteitscriteria. De onderscheiding is vier jaar geldig.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×