VVD: "Leiden zo snel mogelijk uit Holland Rijnland"

Leiden moet liever vandaag dan morgen uit het regionale samenwerkingsverband Holland Rijnland stappen. Dat zegt VVD-fractievoorzitter Paul Laudy die veel meer ziet in intensieve samenwerking binnen de zogenaamde ‘kleine regio’. Dat zijn Leiden en direct aangrenzende gemeenten. “Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zich een Hollandrijnlander voelt”, aldus Laudy.

Audiofragment: VVD-fractievoorzitter Paul Laudy wil Holland Rijnland opheffen.

Goede samenwerking tussen Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude. Daar heeft de Leidenaar volgens Laudy iets aan: “Niet aan het vergadercircus in het veel te grote Holland Rijnland.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×