Leiden University Baroque Ensemble sluit concertreeks Lokhorstkerk af

Aanstaande donderdag vindt het laatste inloopconcert van het seizoen plaats in de Lokhorstkerk. De studenten die naast hun opleiding aan de universiteit ook studeren aan het conservatorium in Den Haag, brengen verenigd in het Leiden University Baroque Ensemble werken van onder meer J.S. Bach ten gehore. Er klinken delen uit Kunst der Fuge, de Goldbergvariaties en Das Musikalische Opfer. Het zesde klavecimbelconcert (ook wel bekend als het vierde Brandenburgse concert) zal in volledige bezetting worden uitgevoerd. Daarnaast zijn de studenten er niet wars van om oude muziek in een nieuw jasje te steken. Het orgelconcert in C van John Stanley wordt uitgevoerd op accordeon. Het concert begint om 17.00 uur en de toegang is vrij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×