Politie zoekt drietal dat brandblusser in trein leegspoot

De politie is op zoek naar de drie jongens met Noord-Afrikaans uiterlijk, die in de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 juni een brandblusser leegspoten in een trein. Getuigen zagen vier jongens rond middernacht door de intercity lopen, die was vertrokken van station Den Haag Hollands Spoor en richting Amsterdam reed. De jongens waren luidruchtig en spoten vlak voor de trein op Leiden CS arriveerde, een brandblusser leeg op een balkom. Het poeder uit de blusser verspreidde zich door het hele treinstel, waardoor de trein grote schade opliep en niet verder kon rijden. Op het station kon personeel van de NS een 17-jarige jongen uit Warmond tegenhouden en aan de politie overdragen. De andere drie jongens zijn echter nog niet gevonden. De politie wil daarom graag spreken met getuigen van het incident en mensen die andere nuttige informatie hebben. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×