Stadsdeel Midden heeft wensen voor Leiden

Het Voorzittersoverleg Stadsdeel Midden heeft een aantal wensen opgesteld die voorgesteld gaan worden aan politieke partijen. Het doel van deze wensen is de leefbaarheid van Leiden te vergroten. Het is de bedoeling dat politieke partijen deze thema’s op gaan nemen in hun verkiezingsprogramma voor de raadsverkiezingen volgend jaar.

Audiofragment: Jaap van Meijgaarden vertelt in Nieuws071 over de thema’s opgezet door het Voorzittersoverleg.

De voorzitters van de stadsdelen pleiten onder andere voor een betere serviceverlening van de gemeente en een betere handhaving van de sfeer in de horeca. De voorstellen zijn twee dagen geleden naar de partijen verstuurd.  “Het zal wel even duren voordat we reactie krijgen, maar ik heb goede verwachtingen dat de partijen zullen reageren.” laat Jaap van Meijgaarden weten. Hij is voorzitter van stadsdeel Pancrast-West, het gebied tussen de Nieuwe Rijn en de Hooigracht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×