Foto's: J.P.Kranenburg.

Publiek en jury kiezen winnaars Leidse Architectuurprijs 2013

In het RAPArchitectuurcentrum aan de Nieuwstraat werden gisteren de winnaars bekendgemaakt van de Leidse Architectuurprijs 2013. De feestelijke bijeenkomst werd heel toepasselijk gehouden op de nationale Dag van de Architectuur. Wethouder Pieter van Woensel reikte de publieksprijs uit, die bestemd was voor de 504 studentenwoningen aan de Wassenaarseweg (Claus en Kaan). Stadsstedenbouwer Maarten Schmitt maakte de winnaar bekend van de vakjuryprijs : Centre for Human Drug Research, Bio Science Park (Architectenbureau Cepezed). Het was de tweede keer dat de gemeente, in samenwerking met RAP, de competitie heeft uitgeschreven met als doel spraakmakende architectuur te belonen en te stimuleren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×