Twee aanhoudingen na mishandeling in Leiden

Twee mannen van 23 en 25 jaar uit Leiden zijn in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juni aangehouden op verdenking van de mishandeling van een 20-jarige Leidenaar. Rond 03.15 uur kreeg het slachtoffer in de Zandstraat onenigheid met de twee verdachten. Hij werd daarbij door één man herhaaldelijk hard in zijn gezicht geslagen en door de ander tegen zijn hoofd geschopt. Hij liep daarbij diverse verwondingen in zijn gezicht op. Hij is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Na de mishandeling liepen de verdachten weg in de richting van de Haarlemmerstraat. Kort tijd later zagen politiebikers op de Oude Singel twee mannen lopen, die volledig voldeden aan het opgegeven signalement. Zij gaven toe gevochten te hebben en zijn direct aangehouden. De twee zijn in verzekering gesteld en zullen maandag 24 juni worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×