Femmes d’Europe steunt Xenia

Hospice Xenia mag rekenen op steun uit Brussel. De internationale organisatie Femmes d’Europe schenkt het hospice een bedrag van 6000 euro voor de inrichting van één van de zes gastenkamers. Een vertegenwoordiging van Femmes d’Europe komt donderdag naar Leiden om het bedrag aan Xenia te overhandigen. Dit gebeurt om 12.00 uur bij de Kloosterpoort, op de plek waar het hospice wordt gebouwd. De in Brussel gevestigde Association Femmes d’Europe is een niet-politieke onafhankelijke organisatie van vrouwen uit de EU (waaronder Nederland) en EFTA landen. Met het organiseren van onder meer culturele evenementen brengt Femmes d’Europe geld bijeen om wereldwijd humanitaire projecten te kunnen financieren. Deze zijn vooral gericht op gezondheid en onderwijs voor vrouwen en kinderen. Jaarlijks kiest elke afdeling van de organisatie een project uit het eigen land. Zo heeft de Nederlandse groep dit jaar gekozen voor Xenia.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×