Tienhuizen bewoonster: "wees nou eens eerlijk, open en duidelijk over de RijnlandRoute"

Provinciale Staten neemt op 26 juni het definitieve besluit over de Rijnlandroute. Carla Bomhof, één van de bewoners van buurtschap Tienhuizen, heeft daarom nog een keer een emotionele brief gestuurd aan de gedeputeerde, statenleden en leden van de Tweede Kamer. Als bewoner van het vrijwel zeker in de toekomst gesloopte Tienhuizen is het een wanhoopsdaad om nog een keer haar visie over het plan van de RijnlandRoute geven. In de brief beschrijft mevrouw Bomhof onder meer de in haar ogen slechte communicatie naar de bewoners, de foutieve berekeningen zoals de verkeergroei die alleen maar afneemt en legt ze in de brief uit waarom de RijnlandRoute een prestigeproject is.

Audiofragment: Tienhuizen bewoonster Carla Bomhof over haar wanhoopsbrief tegen de RijnlandRoute.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×