Zomertochten Scoot Actief

Ook deze zomer kunnen mensen met een scootmobiel er met Scoot actief op uit trekken. De vrijwilligers van Scoot Actief, waarvan een deel zelf een scootmobiel gebruikt, organiseren verschillende tochten waarbij ontmoeting en gezelligheid centraal staan. ER zijn onder andere twee tochten naar het strand gepland, die als het weer goed is, plaatsvinden op 23 juli en 22 augustus. De deelnemers rijden vanaf het Rijnlands Revalidatie centrum aan de Wassenaarseweg naar Katwijk. Daar kunnen ze, als ze dat willen, met een strandrolstoel het strand op gereden worden. Verder organiseert Scoot Actief de komende tijd een bezoek aan musea en een tocht langs muurgedichten. Bij voldoende belangstelling worden er vanaf september ontmoetingsbijeenkomsten in de Rondedans georganiseerd. Wie meer informatie over de activiteiten van Scoot Actief wil, kan mailen naar scootactief@gmail.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×