Voor de vijfde maal op rij werd in het kader van de Lakenfeesten 'Morspop' gehouden aan de Stadstimmerwerf met een indrukwekkend programma. Ondanks grote namen als Big Band Hans Dubbelaar & PAM, Magenta, Fatman Bluesband, LOS Nederpopcovers, Noa Rockformatie en Sugarboy and the Sinners, was het niet echt afgeladen vol. In een gemoedelijke sfeer en met een speciaal voor de gelegenheid gebrouwen ‘Leidsch Morspop 5th Edition’ biertje in de hand, luisterden de liefhebbers naar de swingende optredens van oude en jonge rockers. Ook voor de kinderen was er van alles te doen en een beetje verscholen op een binnenpleintje stond de kunstmarkt van de Leidsche Mondialen opgesteld. Om de hoek, bij de Morspoort, trad onder andere de 'Slechte Band' op in oogverblindende nieuwe outfits. (Foto’s: Emile van Aelst)

Stadstimmerwerf voor vijfde keer decor van Morspop

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×