De Piratenpartij presenteerde zich zaterdag tijdens de open dag op het stadhuis. Geïnteresseerden kunnen elke eerste vrijdag van de maand ook terecht tijdens de kroegavond in de Peli Bar onder de Pelikaanhof. Op de foto een van de 'piraten' met privacybalkje-bril. (Foto: Chris de Waard).

Piratenpartij wil meedoen aan raadsverkiezingen

Krijgt Leiden een ‘Pirrraaat in de Rrrraad’? Dat is best mogelijk. De Piratenpartij doet in maart volgend jaar mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De Leidse afdeling presenteerde zich afgelopen zaterdag voor het eerst aan het Leidse publiek tijdens de open dag die de politieke partijen hielden in het stadhuis. De Piratenpartij Leiden staat onder andere voor directere democratie, een transparante overheid en vrije software.

Audiofragment: Gijs Peskens van de Piratenpartij Leiden komt als ‘piraat in de raad’ als de partij tenminste voldoende kiezers achter zich weet te krijgen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×