De Peurbakkentocht was ook dit jaar de grootste publiekstrekker ondanks het slechte weer. (Foto: Emile van Aelst)

Peurbakkentocht wederom grootste publiekstrekker tijdens de Lakenfeesten

De Leidse Lakenfeesten hebben volgens de organisatie 200.000 bezoekers getrokken. Ondanks het slechte weer was de Peurbakkentocht de grootste en belangrijkste publiekstrekker. Er was wederom van alles te doen tijdens de Lakenfeesten in de Leidse binnenstad. Zaterdag vond de Dragonbootrace plaats op de Apothekersdijk, een wedstrijd waar onder leiding van trommelaars teams in boten met drakenkoppen strijden tegen elkaar. Verder streden straatmuzikanten om de Gouden Pet, was er een bierfestival en stond er een kermis en een markt met streekproducten. Ook Leiden Culinair trok dit jaar veel bezoekers, namelijk 30.000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×