18-jarige fietser aangehouden door aanrijding met gestolen fiets

Een aanrijding tussen twee fietsers leidde woensdag 3 juli tot de aanhouding van een 18-jarige Leidenaar. De fiets waarop hij reed bleek te zijn gestolen. Rond 21.45 uur reed de Leidenaar tegen de richting in op het fietspad op de Trompweg. Op de Hoflandbrug botste hij frontaal op een 52-jarige fietster uit Voorschoten. De vrouw raakte daarbij gewond aan haar gezicht. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.

Na controle bleek dat de fiets van de Leidenaar op maandag 1 juli was gestolen in Leiden. Daarop is hij aangehouden op verdenking van heling. Op het politiebureau troffen agenten acht zakjes softdrugs en een klein geldbedrag aan bij de verdachte. De drugs en het geld zijn in beslag genomen, omdat het vermoeden bestaat dat de Leidenaar in softdrugs handelt. De politie doet verder onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×