Café de Joker alweer te koop

Café de Joker aan de Steenstraat wordt alweer verkocht. Nog geen half jaar geleden opende Colin van Gestel van Jazzcafé De Twee Spieghels zijn tweede zaak, maar nu wil hij er weer vanaf. “Het loopt prima, maar niet zo goed dat het helemaal zelfstandig kan draaien en dat was wel de opzet. Ik kan niet zo vaak gemist worden in ‘de Spieghels’ en dus stop ik ermee.”

Van Gestel wil daarmee ook tijd vrijmaken voor een wijnhandel. Inmiddels heeft hij twee eeuwenoude wiijnkelders in het centrum tot zijn beschikking. Daar kunnen de vaak wat duurdere wijnen worden bewaard tot ze een koper hebben gevonden. De wijnen worden niet via een winkel verkocht, maar ze kunnen binnenkort worden besteld. Ook gaat Van Gestel aan restaurants leveren.

De Joker staat inmiddels op Marktplaats. Vraagprijs: 45.000 euro voor drie verdiepingen, waarvan de bovenste verhuurd kan worden. Overname kan op zeer korte termijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×