Aanstaande zondag 32e editie van Werfpop!

Aanstaande zondag vindt alweer de 32e editie van Werfpop plaats in de Leidse Hout. De ingang van het gratis festival is weer terug bij het pad richting het Theehuis. Naast bekende Nederlandse bands staan er ook een aantal internationale groepen op het programma, zoals: Suicidal Tendencies uit Amerika, Goose uit België en Patchanka uit Denemarken. Voor het eerst worden dit jaar ‘Werfpop Colleges’ gehouden waarbij wetenschappers, journalisten en politici interessante lezingen geven over onderwerpen die te maken hebben met popmuziek. De colleges worden gegeven in de speciale ‘Universitent’. Diverse straattheater acts en een uitgebreide festivalmarkt completeren het plaatje.
Kijk voor het volledige programma op: www.werfpop.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×