Gisteren vond de 32e editie van Werfpop plaats in de Leidse Hout. Dit keer geen natte voeten of publiek gehuld in vuilniszakken, maar een heerlijk zomers sfeertje. Via de ‘oude’ ingang richting het Theehuis, stroomden de festivalgangers naar binnen. Naast diverse spetterende optredens van nationale en internationale bands, was er in het park van alles te doen voor jong en oud. Voor het eerst werden dit jaar ‘Werfpop Colleges’ gehouden waarbij wetenschappers, journalisten en politici interessante lezingen gaven over popmuziek in de speciale ‘Universitent’. Volgens festivalgangers was het een stuk drukker dan vorig jaar. Meer info: www.werfpop.nl (Foto's: Emile van Aelst)

Zomerse Werfpop groots muzikaal feest

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×