Steeds meer Geluksroutes

In 2012 werd in Leiden de eerste Geluksroute georganiseerd en in september volgt de tweede editie. Initiatiefneemster Marike van IJssel laat het daar niet bij en is druk bezig het concept over heel Nederland uit te rollen. Naast Leiden zijn er inmiddels Geluksroutes geweest in Haarlem en Eindhoven. In oktober staat Amsterdam op de agenda en er wordt gewerkt aan ‘Geluksteams’ in Den Bosch, Breda, Rotterdam, Groningen, Delft en Nijmegen.

Van IJssel krijgt steeds meer bijval voor het initiatief: “Vanuit landelijke initiatieven is er ook interesse voor cocreatie. Zo doen we mee met de Kracht in Nederland als baanbrekend burgerinitiatief. Allemaal erg leuke ontwikkelingen. We hebben duidelijk het goede voorbeeld gegeven vorig jaar.

De tweede Leidse Geluksroute wordt gehouden op 7 en 8 september.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×