Tripadvisor ‘Certificate of Excellence’ voor CORPUS

Tripadvisor, ’s werelds grootste reiswebsite, heeft aan de online vermelding van CORPUS het ‘Certificate of Excellence’ toegevoegd. Het ‘Certificate of Excellence’ beloont excellentie in de gastvrijheidsindustie en wordt gegeven aan bedrijven met uitstekende beoordelingen op de TripAdvisor website. Winnaars van het ‘Certificate of Excellence’ kunnen over de hele wereld gevestigd zijn en vertegenwoordigen de hoogste geleding van de op de website vermelde bedrijven. Uit de zeer gevarieerde feedback komt met name naar voren dat CORPUS als ‘leuk en leerzaam’ wordt omschreven. TripAdvisor is een internationale website waarop leden beoordelingen en foto’s kunnen toevoegen over een accommodatie, restaurant of bezienswaardigheid. Er staan al meer dan 75 miljoen beoordelingen online.

 

 

 

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×