Werk van Mathilde Zijp, foto: PR.

Expositie Matilde Zijp en Barbara Falke-Meijer in Het Oude Raadhuis

Vanaf woensdag 7 augustus tot en met zondag 8 september exposeren Matilde Zijp en Barbara Falke-Meijer in Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond. Zijp studeerde af aan Academie Minerva in Groningen en werkt met gemengde technieken op papier. Haar inspiratie voor het werk dat op deze tentoonstelling is te zien, komt voornamelijk van haar reizen naar Schotland. Zijp woont en werkt in Leiden. Falke-Meijer heeft na haar opleiding en werk als fotografe in 2006 haar grote passie vervuld en voltooide een opleiding Goud- en Zilversmid aan de vakschool Schoonhoven. Zij kiest bewust voor handgemaakte eigentijdse maar ook eigenwijze sieraden, waarbij de authentieke ambacht voorop staat.

De feestelijke opening vindt plaats op zondag 11 augustus om 16.00 uur.
Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×