Daria van den Bercken, foto: Andreas Terlaak.

Dansvormen rode draad in ‘Daria Danst’

Pianiste Daria van den Bercken speelt op woensdag 14 augustus in de Leidse Hortus in het kader van het Hortus Festival. In haar programma ‘Daria Danst’ vormen ‘dansen’ de rode draad. Deze getalenteerde Nederlands-Russische pianiste brengt onder meer de Tango van Stravinsky, de Chaconne in G van Händel en een stuk uit Romeo en Julia. Van den Bercken heeft opgetreden in bijna alle grote concertzalen van Nederland en speelde recitals in Rusland, Brazilië, Frankrijk, Canada, Jordanië, Duitsland, Indonesië, Nieuw Zeeland, Australië, Japan en de Verenigde Staten. Het concert begint om 20.00 uur.

Meer info en kaarten: www.hortusfestival.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×