Het nieuwste boek van Abdelkader Benali, foto: PR.

Polare presenteert: Abdelkader Benali en Ursul de Geer

In het kader van het Verrassend Winkelweekend Leiden met het thema ‘Uitmarkt’ vinden er diverse activiteiten plaats in boekhandel Polare aan de Breestraat 93. Polare was voorheen Kooyker / De Slegte en zet op 24 augustus in met twee bijzondere gasten: Abdelkader Benali en Ursul de Geer. Na Benali die zijn nieuwste boek bespreekt om 14.00 uur en De Geer over de voorstelling ‘Haar naam was Sarah’. om 15.00 uur, treedt een uurtje later theaterzanger en liedjesschrijver Siebe Palmen op.

Op zondag 25 augustus om 16.00 uur is het de beurt aan het Rotterdamse singer-songwriter-duo Sommerhus.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×