Al vijf autobranden in Leiden Noord

Vanmorgen vroeg – rond 6.20 uur – is in de Waldeck Pyrmontstraat een auto in brand gestoken. Nadat het voertuig was geblust, heeft de recherche sporenonderzoek verricht. Daarbij zijn sporen van brandstichting gevonden. Onderzoek moet uitwijzen hoe de brand precies is ontstaan. De afgelopen dagen zijn er in de omgeving van de Willem de Zwijgerlaan al vier andere auto’s uitgebrand. De politie onderzoekt of alle branden door dezelfde dader zijn gepleegd.

Audiofragment: De politie is op zoek naar getuigen en extra informatie over de serie autobranden.

Getuigen van deze of een van de eerdere brandstichtingen of mensen die andere informatie hebben die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s) kunnen bellen met de recherche van politiebureau Leiden-noord via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×