Hoog 'Bloed, Zweet & Tranen' gehalte op 9e Pleinfestival

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september is het weer twee dagen feest op de Garenmarkt tijdens de 9e editie van Het Pleinfestival. Zaterdag optredens van verschillende coverbands, de finale van Hutspop, een DJ act en een optreden van Jewelste. De toegang is dan gratis.

Op zondag is de entree 9,99 euro, maar daarvoor krijg je dan ook een serie optredens van bekende artiesten uit (de regio) Leiden en de rest van Nederland. Onder andere Barbara Straathof, Jason Bouman, Quincy, Denny Braaf, Helemaal Hollands, Ray van der Heiden, Trafassi en Mark Rijs.

Op zaterdag 31 augustus wordt tijdens het Midzomerfeest van Winkelcentrum De Luiffelbaan ook weer de talentenjacht ‘The Voice of Dichtbij’ gehouden. De drie beste zangers of zangeressen staan een dag later op het podium bij Het Pleinfestival. Opgeven voor de talentenjacht kan via info@plevents.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×