Inbrekers uit woning gehaald

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Scheepmakerssteeg twee mannen aangehouden op verdenking van woninginbraak. Omstreeks 2.30 uur kreeg de politie een melding dat een man bij een woning in de Scheepmakerssteeg had aangebeld en zich vreemd gedroeg. De man liep daarna naar een tweede man die bij de Herensteeg stond. Agenten waren snel ter plaatse en zagen dat een van de mannen in een woning aan de Scheepmakerssteeg rondliep.

Het pand werd afgezet en met behulp van een politiehond werd de verdachte aangehouden. Binnen troffen agenten ook een tweede man aan. De mannen, van 25 en 41 jaar, zijn aangehouden op verdenking van woninginbraak.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×