Afrikaanse vrouwen door Janny Domburg, foto: PR.

Keramiek van Janny Domburg bij BplusC

Tot en met 14 september is een collectie keramiek van Janny Domburg te zien in de vitrines van BplusC aan de Nieuwstraat. Domburg begon ooit als cursiste en is inmiddels uitgegroeid tot professioneel keramiste. “Klei is de basis van al mijn werk. Destijds ben ik begonnen met veel draaiwerk, maar inmiddels is dit uitgebreid met allerlei andere werkvormen zoals boetseren. In mijn werkruimte start mijn handwerk met een brood klei. Dagelijks doe ik een beroep op m’n creativiteit in combinatie met m’n fantasie”, aldus de kunstenaar, die zich vooral laat inspireren door haar reizen naar Afrika.

De expositie is te bezoeken tijdens openingsuren. Meer info: www.BplusC.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×