Leidse Hooidagen in Oostvlietpolder

Dit weekeinde staat de Oostvlietpolder in het teken van de eerste editie van de Leidse Hooidagen. Het is een manier om het nieuwe natuurgebied ’t Vogelhoff onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Het Zuid-Hollands Landschap heeft voor de organisatie van de Leidse Hooidagen de samenwerking gezocht met Tuinvereniging Roomburg en met de Elza Hoeve van melkveehouder Wilbert van der Post.

Audiofragment: Peter van den Akker van het Zuid-Hollands Landschap over de Leidse Hooidagen.

De Leidse Hooidagen zijn op zaterdag en zondag gratis te bezoeken vanaf 10.00 uur. De locatie ’t Vogelhoff aan de Vlietweg is prima bereikbaar per fiets. Er is geen parkeergelegenheid (met uitzondering van invaliden) voor auto’s.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×