Leidenaar mishandeld en beroofd

Een 23-jarige Leidenaar is afgelopen woensdag op de Lammenschansweg mishandeld en beroofd. De man fietste ’s nachts rond 04.45 uur over de Lammenschansweg. Bij de Lelielaan werd hij ingehaald door drie mannen op twee fietsen. Twee van hen hielden hem tegen. Toen hij zich verzette, kreeg hij een harde klap in zijn gezicht en viel op de grond. Nadat ze geld van het slachtoffer hadden afgepakt, vertrokken de mannen in de richting van de Koninginnelaan.

De daders zijn drie negroïde mannen van rond de 20 jaar oud. Eén van de mannen was geheel in het blauw gekleed. Ze reden op twee fietsen. Getuigen van deze straatroof kunnen bellen met de recherche in Leiden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×