Scooterdieven gepakt dankzij getuige

Twee mannen van 20, uit Hoorn en Rijpwetering, en een 22-jarige Leidenaar zijn gistermiddag door de politie aangehouden toen ze een scooter wilde stelen. Een getuige zag dat de mannen in de Watergeuzenstraat aan een scooter stonden te rommelen. Daarbij ging het alarm van de scooter af. De eigenaar had zelf ook al het alarm van de scooter gehoord, maar toen hij naar buiten liep zag hij niemand.

De getuige vertelde dat de daders waren weggerend in de richting van de Drie Octoberstraat. De politie heeft direct na de melding in de omgeving gezocht naar de verdachten en kon er twee aanhouden aan de Telderskade en één in de Hoflaan. Door de aanwijzingen van de getuige werd in een vuilcontainer in de buurt ook gereedschap teruggevonden dat de daders daar in hadden gegooid.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×