Oktoberexpositie bij Hans Feddema

1

Hans Feddema, filosoof en vriend van kunstenaarscollectief de Leidsche Mondialen, heeft zijn ruimte aan de Nieuwstraat 10 beschikbaar gesteld voor exposities van de leden. Iedere maand tonen twee kunstenaars hun werk en deze maand zijn dat Jos Kuilenburg en Annelies van Wijk. Het pand was vroeger een galerie en is perfect gelegen in het hart van Leiden. De tentoonstelling van schilderijen en keramiek is elke zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur te bezoeken en is tevens geopend op koopzondag.

Meer info: www.deleidschemondialen.nl

Delen

1 reactie

  1. Dick Bakhuizen vd Brink op

    Hoi Jos en Annelies,heel veel plezier en dat het jullie goed gaat.Het is een leuke lokatie en er komt best een hoop volk langs ! Tot spoedig .Gr Dick Bakhuizen van den Brink .

Over de auteur

Je bent nu offline