Anime (11) is sinds vanmiddag 15.10 vermist. De politie verspreidde deze foto. In werkelijkheid is hij iets dunner dan op deze foto. (foto: Politie Leiden zuid)

Politie zoekt vermiste jongen (11)

UPDATE: De vermiste jongen is in Leidschendam gevonden door de politie.

De politie is sinds vanmiddag 15.10 opzoek naar de 11-jarige Amine Taji. Hij werd vanmiddag voor het laatst gezien in de Bachstraat in Leiden Zuid-West, alwaar hij naar de Richard Holstraat zou gaan. Dit is maar een klein stuk fietsen, maar hij hier nooit aangekomen. Amine draagt een donkerbruin bomberjack zonder bontkraag, een zwart t-shirt met vierkante plaatjes voorop, een donkergrijze joggingbroek en zwarte schoenen van het merk Nike, met witte en rode accenten. Anime is ongeveer 1,50 lang en heeft een normaal postuur.

Mocht u na 15.10 iets vernomen hebben van Anime, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×