Rond 1.30 uur werd de brand destijds ontdekt. De brandweer was er snel bij, maar kon niet voorkomen dat er flinke schade ontstond aan de ijssalon en de bovenliggende etages. (Archieffoto: Marc Wonnink).

Brand ijssalon vermoedelijk aangestoken

In de nacht van zondag 22 op maandag 23 september is er brand geweest bij ijssalon Ice Sensation aan de Haarlemmerstraat in Leiden. De politie gaat er inmiddels van uit dat de brand in het verder onbewoonde pand is aangestoken en is op zoek naar getuigen. De zaak is gelegen in het drukste deel van de Haarlemmerstraat, dus de politie hoopt dat er ondanks het late tijdstip mensen zijn die iets gezien hebben.

Getuigen van deze brandstichting of mensen met meer informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s) kunnen bellen met de recherche in Leiden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Ook is er een tipformulier op de site van de politie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×