De nieuwe clip van Glossy Jesus wordt op 3 november om 19.45 in de grote zaal van het Trianon Theater gepresenteerd tijdens het LIFF. Cineaste Julie Périon en Glossy Jesus zitten in de zaal als de clip wordt vertoond. De toegang is gratis. (Foto: PR).

Leidse band Glossy Jesus naar New York

De Leidse band Glossy Jesus treedt morgen op in ‘The Living Room’ in New York. The Living Room geldt als een van de hotspots van de New Yorkse singer-songwriter-scene. Grote namen gaven er al acte de présence: onder meer Norah Jones, Ron Sexsmith, Madeleine Peyroux en Martha Wainwright en de in Leiden vrij bekende Amerikaanse zangeres Katy Gunn.

De afgelopen maanden was Glossy Jesus veel in het nieuws. Eerst omdat gitarist Maarten van den Hoonaard een ongeluk kreeg op de Breestraat, waardoor een aantal concerten niet door kon gaan. Later toen de groep via crowdfunding een videoclip kon opnemen met de Franse cineaste Julie Périon. De première van deze videoclip, “The Heat And The Cold War” is tijdens het Leiden International Film Festival.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×