Fourniturenzaak Mol en de Groot aan de Lange Mare 116 trapt de serie af op zaterdag 26 oktober. De voorstelling over dit Leidse familiebedrijf, waarvan de wortels teruggaan tot voor de Tweede Wereldoorlog, is dan om 11.00 uur te zien in de winkel. Daarna is de voorstelling tussen 13.00 en 17.00 uur te zien in de keet van PS|theater op de Hooglandse Kerkgracht. (Foto: PR).

PS|theater te gast bij Leidse familiebedrijven

Welke Leidse familiebedrijven zijn er nog? Hoe ruikt hun winkel? Wie zijn hun klanten? En hoe ziet de toekomst voor deze ondernemers eruit? In het themajaar ‘De hoop van Leiden’ maakt PS|theater tijdens het Verrassend Winkelweekend opnieuw theater in De Atlas op de Hooglandse kerkgracht. Tijdens dit themajaar gaat theatermaker en muzikant Rian Evers elke maand een dag stage lopen bij een Leids familiebedrijf. Daar vangt zij verhalen op, is in gesprek met winkeliers en klanten en eet mee met de familie.

De roddels onder de vaste klanten, het wel en wee van de familie en natuurlijk hoe de zaken ervoor staan wordt verwerkt in een korte voorstelling die te zien is in de winkel én in de keet van PS|theater op de Hooglandse Kerkgracht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×