Erna Kortlang is vanaf aanstaande maandag de nieuwe voorzitter van BV Leiden. (Foto: PR).

Kortlang maandag benoemd tot nieuwe voorzitter BV Leiden

De Leidse notaris Erna Kortlang wordt aanstaande maandag officieel benoemd tot voorzitter van BV Leiden. Kortlang neemt met het voorzitterschap de plaats in van Thea Dickhoff die sinds begin 2013 interim voorzitter is van de ondernemersvereniging. BV Leiden is de ondernemersvereniging van Leiden en omstreken. Meer dan driehonderdvijftig ondernemers uit de regio zijn aangesloten bij de vereniging.

Kortlang is verkozen door haar jarenlange ervaring als notaris, en partner bij De Clerq advocaten en notarissen in Leiden. Als nieuwe voorzitter van BV Leiden zal Kortlang zich vooral bezighouden om het klimaat voor ondernemers in de regio Leiden bevorderen. Daarbij zal er gepraat worden met ondernemers over zaken zoals de economie, werkgelegenheid, bereikbaarheid, bedrijfsterreinen, veiligheid, infrastructuur, parkeerbeleid, leegstand en binnenstadbeleid.

De benoeming zal tijdens de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden, waarbij de nieuwe voorzitter tevens het eerste exemplaar van Het Leids Adres van Fred van Haasteren krijgt aangeboden. Het boek gaat over de eerste wet tegen kinderarbeid. Dit was destijds een initiatief van Leidse ondernemers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×